O meni

Ja sam Irma, autor bloga Mama, superžena. Moj blog na mađarskom jeziku je Anya, a szupernő, koji sam krenula da prevedem.

Ja sam supruga, majka i nastavnik srpskog kao nematernjeg jezika. Usavršavam svoje znanje, stičem nova znanja, učim s decom, odgajam ih, kuvam, čistim, živim u inostranstvu, i posmatram svet oko sebe. Muž i ja smo počeli da posmatramo svet i razmišljamo kako je moguće sve ono, što se događa oko nas još 2012. godine zbog zdravstvenih problema s kojima su se naši rođaci suočili. Nakon rođenja našeg sina smo morali da pretražujemo dalje i pronalazimo jednostavne trikove koje će nam pomoći da život sa bebom postane jednostavan i bez stresa.

Kad sam upoznala ketogenu dijetu, pročitala najnovija istraživanja, htela sam svima Vama da saopštim šta sam sve pronašla. Tako je nastao moj blog, koji mi donosi sve više i više sreće i znanja. Život se ne sastoji samo od posla i rada, i znanja nam je uvek potrebno. Svaki dan donosi čuda, nove mogućnosti. Svaki dan nam daje novu snagu, nove izazove, sreću i nove informacije. Svaki dan nam donosi nešto dobro, nešto lepo, ali sami moramo to sve da primetimo. Sve zavisi od nas, hoćemo li primetiti lepotu dana, ili nećemo.

Moramo naučiti da primetimo lepotu, da uživamo u izlasku sunca, u svakoj sekundi, u jednom zagrljaju, u jednom poljupcu, u jednoj pusi, igranjem autićima ili kupanju lutke, ali najlepše je da s tim možemo razveseliti naše mališane. Naša sreća je isto toliko važna kao i njihova.