Rólam

Berta Irma vagyok, feleség, édesanya, végzettségem alapján nyelvtanár, aki tanul, tanítja a gyermekeit, neveli, háztartást vezet, mos, főz, külföldön él és figyel. Megfigyeléseim, illetve a megfigyeléseink a férjemmel hat évvel ezelőtt kezdődtek, amikor egy családtagunk kórházba került és semmit sem találtak, de ő egyszerűen másfél órán át szinte kikapcsolt. Nem tudta, mi történt körülötte. Ekkor kezdtünk informálódni, felfedezni a világot, és ami mögötte van. A fiunk születése újabb felfedezéseket hozott, és sok érdekességre lettünk figyelmesek. Amikor pedig az egészséges táplálkozás, a ketogén diéta került érdeklődésünk körébe, a legújabb tudományos eredményekkel együtt, úgy döntöttem, el kell mondanom mindenkinek, mit tudtunk meg. Így született meg a blogom, amely napról napra több örömet és tudást hoz nekem. Az élet nem csak robotolásból áll, a tudás pedig mindig hasznunkra válik.

Minden nap egy új csoda, lehetőség. Minden nap új erőt ad, kihívásokat, boldogságot, tanulságot. Minden nap tartogat valami jót, minden nap tartogat valami szépen, vagy talán csak szépet tartogat? Attól függ, hogyan éljük meg.

Tanuljuk meg meglátni a szépséget, élvezzük a napfelkeltét, a pillanatot, egy ölelést, egy csókot, egy puszit, egy játékkisautó tologatását, egy játékbaba megfürdetését, és a legszebb, amikor ezzel örömet okozunk a gyermekeinknek. Fontos az ő boldogságuk, és fontos a mi boldogságunk is.