Sajtos sült gomba

Sajtos sült gomba

.Sajtos sült gomba ketogén életmódban: A ketogén életmód egy megosztó táplálkozásmód, amelyet sokan félreértelmeznek, sokan nem ismernek és sokan „KETO” feliratú termékekkel próbálnak pénzt kihozni belőle. A ketogén életmódot tekinthetjük viszont egy ősi táplálkozásformának, ha valódi ételek fogyasztásáról van szó. Dr. Robert Lustig, aki valójában nem ketós, nem low-carb, de nem is low fat, tehát, nem alacsony szénhidrátát bevitelt preferáló orvos, de még nem is alacsony zsírt preferáló, azt mondja, hogy együnk olyan ételt, amelyet nagyanyáink és dédnagyanyáink felismertek volna, amikor éltek. A valódi étel fontossága leírhatatlanul fontos. A deutériumszinttől kezdve az ízfokozókon, színezékeken át a tartósítószerekig és állományjavítókig minden megtalálható a készételekben, amelyeknek talán egyik legegészségesebb összetevője a sok betegség kialakulásában fontos szerepet játszó cukor. Az ételek otthon, alapanyagokból történő elkészítése egy fontos folyamat az egészségessé válásunk útján.

Hamburger hozzávalói:

Reggeli mellé vagy vendégvárónak kiváló étel, a fiamnak nem ízlett, a lányom viszont azt mondta, hogy finom, ráadásul nekem is ízlett.

Hozzávalók:

néhány fej gomba

zsír

bors

reszelt sajt

tejföl

A gombát mossuk meg és pucoljuk meg, majd vágjuk 3-4 mm vastagságú szeletekre. Süssük ropogósra sertészsírban, de vigyázzunk, hogy ne égjen meg. Amikor megsült, sózzuk, borsozzuk, majd pedig tegyünk rá egy kis tejfölt és a sajtot. Én töpörtyűvel ettem reggelire. Kész is a Sajtos sült gomba